Hello! Meet myself and I

Hallo lieve vrienden, kennissen en andere geïnteresseerden / nieuwsgierige mensen! 😉20170611_135229

Welkom op mijn eerste blog van BLOOM’s Blog.

Ik zal mij even kort voorstellen. Ik ben Babette, 25 jaar, één van een tweeling, dochter, vriendin en ik houd van cultuur, entertainment, muziek, toneel, dansen, reizen, eten en mensen blij maken!

Ik ben werkzaam bij het leukste bedrijf van Den Haag genaamd BLOOM-House of Health. Ik werk hier als office manager/ rechterhand van Marieke Hoekstra (eigenaresse).

Vanaf volgende week ga ik beginnen met mijn vitaliteitstraining onder begeleiding van Tjau Ravestijn!

Ik heb gekozen om dit traject in te gaan omdat ik al heel lang wil afvallen (5 a 10 kilo) en het maar niet lukt. Ik heb 3 maanden Herbalife geprobeerd, waarbij ik s’ochtends en s’middags alleen een shake mocht drinken en tussendoor een gezond tussendoortje en voor het avondeten een half bord groente, klein beetje aardappels/rijst en klein beetje vlees (liefst kip). Hiermee was ik 4 kilo afgevallen, maar dat zat er ook zo weer aan helaas omdat ik het niet kon volhouden.

Daarnaast heb ik geprobeerd om consequent naar de sportschool te gaan, maar ook dit hield ik maar 4 maanden vol, van 4 dagen per week, naar 1 dag per week en uiteindelijk ging ik helemaal niet meer. Niet genoeg motivatie…

Ik ontdekte dat ik in een jojo-effect zat. 4 maanden goed mijn best doen, op mijn eten letten, hardlopen, en daarna ineens een periode waarbij ik alles ging eten (en nog steeds): Koekjes, chips, ijs, chocola, noem het maar op. Bij mij zit de verleiding in de avond als ik s’avonds laat thuis kom en nog een uurtje wil bijkomen van de dag….met iets lekkers erbij en een kop thee. Dan kan er makkelijk een ijsje, paar koekjes en een stuk kaas in gaan bijvoorbeeld.

Bij BLOOM werken verschillende specialisten op het gebied van voeding, lifestyle en psyche en hier ben ik Tjau Ravenstein tegengekomen die werkt als personal trainer. Nu is BLOOM bezig met het ontwikkelen van nieuwe ontwikkelprogramma’s die we ’thematuinen’ noemen waarbij iedere ‘tuin’ een eigen thema heeft bijvoorbeeld ‘vitaliteit’.

Daar ga ik aan mee doen! Ik ga de komende 3 maanden onder begeleiding van Tjau trainen en krijg een uitgebreid voedingsplan. Dus alles wat er met mij gaat gebeuren ga ik vol trots met jullie delen, the good times and the bad times … 😀

Ik heb er zin in! Veel liefs en tot mijn volgende blog! XOXO. :-))))

4 gedachten over “Hello! Meet myself and I”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s