Blog 2: Intake met Tjau & eerste sessie

Vandaag mijn intake & eerste sessie gehad met Tjau Ravenstijn. Tjau heeft eerst met mij een intake formulier ingevuld waarbij ze alles met mij heeft doorgenomen, eetgewoonte, dagelijkse beweging, werk, thuissituatie etc. Daarna zijn we gelijk van start gegaan met mijn eerste sessie. Tjau heeft mij vooral de basistechnieken aangeleerd die belangrijk zijn voor de rest van de training. Bracing, planking, squats en deadlifting.

Super fijne oefeningen, makkelijk en met resultaat! Ik heb gelukkig met mijn danslessen die ik 1 keer per week heb ook een aantal oefeningen waardoor ik daar al bekend mee ben. Het was een heerlijke eerste keer en mijn gevoel zegt dat ik het dit keer zeker ga volhouden! Vooral nu met de zomermaanden wil ik ervoor zorgen dat ik weer mooi in bikini zit! Tjau is een zeer inspirerende coach en geeft je echt meer inzicht in technieken en de werking ervan.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s