Blog 5: 1 dag lekkers

Bonjour mes Amis!

Ik zit alweer in mijn 2e week van gezond eten en personal training! Het gaat voor mijn gevoel op zich best snel, maar omdat ik continu bezig ben met wat ik eet, gaat het ook weer niet heel snel. Het gaat wel super goed, ik voel mij heerlijk! Geen vermoeide momenten meer die ik eerst wel had nadat ik suiker had gegeten, geen grote pukkels meer, geen extra cellulites of vetrolletjes, alleen maar positieve redenen om door te gaan! Mijn moeder, vriendin en mijn vriend zeiden zelfs dat ze zagen dat ik slanker ben!

taart .pngIk ben dit weekend naar een verjaardag geweest van een vriendin haar dochtertje, die is 3 jaar geworden, echt een schat van een kind! Mama en papa hadden een super mooie Frozen taart laten maken met allerlei kleuren fondant en 2 lagen op elkaar met cake en aardbeien, jammie!
Ik heb toch 1 stukje taart meegegeten…heb ik nu gezondigd? Hmmm…ik dacht bij mijzelf ik moet niet te streng zijn, anders ga ik het niet volhouden. Dus ik kan het mijzelf over mijn hart strijken! Deze week ga ik weer vol er tegen aan en woensdag wordt het weer een weeg- en meet momentje, dus dan zullen we zien of de taart invloed op mij heeft gehad…

Dit taartje was natuurlijk een uitzondering, de rest van de dagen eet ik vooral: yoghurt, kwark, fruit, groenten, kip, vis, eieren en rauwkost. Koolhydraten zoals brood, pasta en rijst probeer ik minder van te eten. Op zaterdag heb ik veel fruit gekocht op de markt,  super goedkoop, €1,- per fruitsoort en een hele tas vol! Echt een aanrader!

Hele fijne dinsdag nog, geniet van de zon en tot mijn volgende blog! 🙂

Au Revoir! XOXO Babette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s