Blog 9: Week 4…I’m getting stronger!

Ola Mes Amis!!!

Inmiddels zit ik al in mijn 4e week Personal Training…dat betekent dat ik 1 maand erop heb zitten! Ik moet zeggen dat ik het nog steeds goed te doen vind. Afgelopen zaterdag ben ik 26 jaar geworden, hieperdepiep hoera voor mij 😉 ….MAAR op een verjaardag hoort taart en een feestje. Ik heb mij dus best wel misdragen! Veel gedronken (Malibu Cola, wijn, cocktails) en een stuk taart (brownie-taart), dus helaas zijn de onsjes die ik eraf had getraind weer erbij gekomen. Ik moet nu dus keihard gezond gaan eten & drinken om weer in balans te komen! Maar dat gaat mij 100% lukken!

Vandaag heb ik weer als een machine mijn spieren opgepompt en heb ik heel mager en eiwitrijk gegeten! Tjau had vandaag weer een waanzinnige training in petto: starten met  lungen, the big four (deadlift, squat, pushup, planken, teruglopen), combi squat en deadlift met de kettlebell, dead bug en de bench press met kettlebell.

Vanavond lig ik lekker op de bank met een eigen gemaakte salade heerlijk met snoeptomaatjes, komkommer, hüttenkäse (vegetarisch), ijsbergsla, en kipfilet!!

Volg onze leuke videos met o.a. ‘de oefening van de week’ en onze lekkere zelf gemaakte hapjes via: https://www.facebook.com/bloomhouseofhealth/?ref=bookmarks 

Ciao Ciao! XxX Babette XxX

sla.jpg
Salada di Babetta

2 gedachten over “Blog 9: Week 4…I’m getting stronger!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s