Blog 10: Hard work pays off!

Buenas Tardes mis amigos!

Vandaag is het begin van week 5 van mijn personal training. Ik heb hier en daar wel wat gezondigd. Mijn verjaardag op 29 juli…wijn….cocktails….taart en gister ook een stukje taart bij mijn oma voor mijn verjaardag. MAAR ik compenseer het goed met gezond eten door de weeks en weinig vet en suiker. Daarnaast heb ik natuurlijk mijn killing sessies bij Tjau 2 keer per week. Ik durf niet meer op de weegschaal te staan aangezien er weinig veranderd. Ik ben nu 1,5 kilo afgevallen. Het verschilt ook steeds per dag hoeveel er op de weegschaal staat, ook verschillend als ik in de ochtend of avonds ga wegen. Dit heeft natuurlijk te maken met het feit of je hebt gegeten en wat voor kleren je aan hebt, etc.

Dus ik ga alleen nog per maand wegen en meten doe ik wel iedere week. Ik merk dat mijn buik al centimeters verliest, de rest nog niet (armen, benen, billen). Alhoewel voelt het wel zo;-)

Naast de lunges en de killer four, heb ik vandaag schouderoefeningen gedaan en oefeningen voor buik & billen. Ik kan bij de killing four al push-ups doen zonder op mijn knieën! YES! Dat is wel een overwinning, aangezien dit mij geen enkele keer lukte in het begin.

Ik ga weer verder met gezond & bewust eten en ik houd jullie op de hoogte! Het gaat super goed en ik voel me heerlijk! Tot van de week boys & girls!

Ciao XOXO Babette 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s