Blog 11: Bodyscan

Hallo lieve mensen!

Gisteren heb ik een bodyscan gehad van health en lifestylecoach/ voedingsdeskundige Sandra Misran. Ik raad dit zeker iedereen aan om eens uit te proberen. Het is een super interessante ervaring die je inzicht geeft in de vitaliteits-toestand van jouw lichaam.

Hoe werkt een bodyscan? 
Global Diagnostics van Vitatec is een bodyscan ontworpen in Zwitserland dat werkt met elektromagnetische frequenties. Sinds 1993 werken artsen en therapeuten in veel Europese landen waaronder Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland al met dit systeem. Middels 2 elektroden aan de enkels van de voeten wordt binnen 8 minuten een meting verricht. In deze 8 minuten worden er miljoenen elektromagnetische impulsen via de elektroden in het lichaam gezonden. Deze impulsen worden geanalyseerd en vertaald op een computerscherm met onder andere overzichtelijke 3D weergaven.

Wat vertelt de bodyscan?
Het meetsysteem meet de energetische structuren van het lichaam zeer nauwkeurig en op een veilige manier. Dit gebeurt door elektromagnetische frequenties die het lichaam doorgezonden worden. Hierdoor zijn in een vroeg stadium verstoringen in het lichaam te signaleren voordat er lichamelijke klachten optreden. De bodyscan geeft je een overzicht van het lichamelijk functioneren van je:

  • Cellen
  • Organen
  • Zuurgraad
  • Spijsvertering
  • Immuunsysteem
  • Hormoonstelsel
  • Spieren
  • Skelet en gewrichten

De klachten worden opgespoord en verborgen verstoringen kunnen worden behandeld. Op deze manier heb je gelijk inzichtelijk waar de eventuele pijnpunten van het lichaam zitten en ontvang je direct advies hoe je dit kunt verbeteren.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Ik vond het echt een super gave ervaring. Ik ben mij meer bewust hoe bepaalde voedingsstoffen en gemoedstoestanden invloed hebben op het lichaam. Sandra heeft mij een aantal adviezen gegeven over hoe ik mijn lichaam weer in balans kan brengen. Wij gaan nog een afspraak maken over 2 maanden om te kijken of het resultaat heeft gebracht. Mocht je met vragen zitten of meer inzicht willen in jouw gezondheid, zal ik dit zeker aanraden! Voor vragen kan je hieronder een reactie plaatsen of even een mail sturen naar info@bloomdenhaag.nl.

Ook heb ik natuurlijk weer hard getraind en goed gegeten. Ik heb zelf een kettlebell en een elastiek besteld voor thuis zodat ik thuis ook oefeningen kan doen. Jaja mensen, ik word een fanatiekeling! Volgende week gaan wij weer heerlijke gezonde snacks maken dus blijf mij volgen en als je vragen hebt….stellen! Je mag natuurlijk ook gewoon iets schrijven 😉 Fijn weekend alvast en tot volgende week! Ciao! XBabette

20170809_112115
De Warrior!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s