Blog 13: SHIATSU

ALOHA vrienden, kennissen, geïnteresseerden!

Gister heb ik een SHIATSU (shi = vinger, atsu = druk) massage gekregen van onze nieuwe masseuse Minelly. Zij oefent de traditionele shiatsu uit: de Namikoshi stijl. Dit is de eerste vorm van shiatsu die er was, de oorspronkelijke.

Ik wilde een massage omdat ik natuurlijk bezig ben met een gezond en gebalanceerd leven door middel van voeding, beweging en verschillende middelen die mij kunnen helpen ontspannen. De shiatsu massage heeft een eigen manier van masseren. Er wordt gemasseerd door middel van drukpunten. Hierbij worden verschillende meridianen in je lichaam aangedrukt waardoor de bloedcirculatie weer goed op gang komt en je hele lichaam van top tot teen weer met elkaar communiceert en alles goed laat doorvloeien.

Ik was helemaal in dromenland en visualiseerde dat ik op het strand zat in kleermakerszit naar de zee te staren, waarbij ik alles kon loslaten en alleen nog focuste op het geluid van de zee en de wind. Mijn gedachtes liet ik gaan en kon mijn hoofd helemaal op 0 zetten en ik was een en al rust.
De massage duurde een uur en ik ben van top tot teen gemasseerd. Het was echt een heerlijke ervaring.

Na de massage merkte ik direct een verschil. Ik was weer helemaal rustig en relaxt. Daarnaast voelde ik mij wel een beetje gek, ik had een gevoel in mijn keel en lichaam, een soort prikkeling en een beetje een zweverig gevoel. Ik ga zeker vaker een massage nemen want het helpt super tegen stress en spanning. AANRADER! Wil je ook een shiatsu massage proberen of als cadeau geven? Stuur dan een berichtje naar info@bloomdenhaag.nl of bel naar 070-2057474.

STRESS/SPANNING —> SHIATSU MASSAGE —> TOTALE ONTSPANNING/ LEEG HOOFD

Shiatsu
Shiatsu massage

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s