Blog 14: Healthy lunches at work and new exercises!

Hello everybody!

20170901_121519

 

Healthy lunches
Vanaf vorige week is onze masseuse Nancy begonnen met het koken van gezonde lunches bij BLOOM! Zij maakt Aziatische/ Arabische gerechten met super veel smaak op een makkelijke manier waarbij ze veel verschillende groenten, kruiden & specerijen combineert waardoor je een ontploffing van een smaaksensatie krijgt in je mond! Dit komt super goed uit, want ik moet meer variëren met mijn eten en wat een luxe zo’n privé-chef in de house! Thanks Nance, your cooking skills are amazing!

Personal training
Ondertussen ben ik alweer in mijn 9e week personal training beland. Ik kan de oefeningen steeds beter; het opdrukken gaat goed en de ‘killing four’ gaat ook steeds beter (dit is echt een mega goede en zware oefening dames en heren!). Soms zit ik er wel doorheen , dan wordt het mij wel zwaar. Ik werk 5 dagen per week waarbij ik ook niet stil zit. Ik moet veel trappen lopen met een dienblad en tafels en stoelen sjouwen. WEL goed voor de conditie! 😉

21543783_1424550144306956_2350469949598146108_oDansen
Daarnaast is mijn dansseizoen weer begonnen wat ik iedere dinsdagavond doe, super leuk! Mocht je nog interesse in dans hebben kan je kijken op www.iandart.nl. Zij bieden veel verschillenden lessen. Ik heb eerst 1,5 jaar HipHop gevolgd en nu voor mijn 2e jaar Jazz. Het werkt heel erg ontspannend en het is goed voor je lichaam. Ik word er altijd heel blij van en kan echt mijn emotie hierin kwijt.

 

Nog even terugkomend op mijn personal training, ik krijg ondanks ik soms geen zin heb toch heel veel energie ervan en na de les ben ik altijd ZO blij dat ik het weer gedaan heb en kan ik mijzelf weer in de spiegel kijken en zeggen: “Je hebt het weer gedaan!”.
Ik blijf doortrainen en houd jullie uiteraard op de hoogte van mijn resultaten en ervaringen! Ciao! Sportieve groetjes en fijn weekend! Babette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s