Blog 15: Trek in zoetigheid!

Ola Amigos!

Oké…ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik heb de laatste dagen trek in zoetigheid en grijp af en toe naar de slechte suikers! Ik heb even gekeken wanneer ik dit doe en dat is toch weer op dezelfde tijden als voorheen namelijk op mijn werk rond 16:00 uur, ‘middagdipje’ en na het eten s’avonds op de bank… dus ik weet mijn triggers…Ik heb het lang makkelijk kunnen volhouden met gemengde salade met van alles erin en yoghurt en kwark met fruit en noten maar de laatste tijd heb ik weer trek in de slechte snelle suikers. Dan neem ik bijvoorbeeld toch weer een koekje of een plakje cake bij de thee of koffie. WEL geef ik het eerlijk toe aan iedereen, moeder, broer, collega’s, vrienden en zij geven vooral aan dat ik me niet schuldig hoef te voelen en niet alles moet laten staan omdat ik dan alsnog later weer terugval en 2 keer zoveel ga eten.

Mijn doel is nu om een 80%-20% regel aan te houden met eten. 80% gezond, 20% minder gezonde, maar lekkere dingen. Ik merk dat ik dit af en toe gewoon nodig heb en dat ik er ook gelukkig van word. Dus zolang ik het in balans houd is het voor mij goed, mits ik natuurlijk niet de neiging krijg om toch meer lekkers te eten.

Tjau & ik hebben uiteraard deze week weer getraind en ik heb weer een nieuwe oefening erbij gekregen namelijk het liften van de billen/heupen met een kettlebell! Dit is een onwijs goede oefening voor de billen en dat kan ik juist zo goed gebruiken! Ik heb wel behoorlijke billen, maar ik wil ze wat meer rond en strak zoals iedere vrouw denk ik haha dus ik ga deze oefening iedere week herhalen! 
Hieronder de nieuwe oefening! 😉 

Dit weekend ga ik naar de bossen in de Veluwe en daarna een weekje naar Praag dus ik zal proberen de oefeningen thuis en daar te herhalen en leuke foto’s te maken! Doen jullie met mij mee?

Als je interesse hebt in personal training of je wilt gewoon iets vragen aan mij of Tjau (mijn personal trainer) kan je dit altijd doen door hieronder te reageren of een mailtje te sturen naar info@bloomdenhaag.nl.

2 gedachten over “Blog 15: Trek in zoetigheid!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s